De Centropix Kloud is een zeer recent ontwikkelde magneetveldtherapiemat, verkrijgbaar in 2 maten. Nu ruim 2 jaar op de markt, recent gepatenteerd en blinkt uit door veelzijdigheid.

Centropix Kloud maxi en mini

1 therapiemat voor mens en paard: de Centropix Kloud

Een van de meest in het oog springende details is dat dezelfde mat zowel kan worden gebruikt voor mensen en paarden en natuurlijk ook andere dieren. Hierdoor hoeft u niet te investeren in verschillende apparaten maar kunt u volstaan met 1 Centropix Kloud die u hiervoor kunt inzetten. Uniek en zijn soort en daardoor vaak prijsgunstiger dan de concurrenten.

Prijs is slechts 1 aspect. De veelzijdigheid van de Centropix Kloud en de bijzonder positieve ervaringen die de gebruikers melden (zowel humaan, paarden en honden), maken het tot een product dat veel mensen graag willen hebben. Voor zichzelf, hun paarden, andere dieren, gezin, familie en nog veel meer.

Professor Wolf A. Kafka, de grondlegger van de Centropix Kloud

Professor Kafka heeft het signaal, dat de Centropix Kloud produceert, ontwikkeld. Hij is al decennialang bezig met het ontwikkelen van magneetveldtherapie. Ook heeft hij aan de basis gestaan van andere magneetveldtherapie oplossingen die wereldwijd op grote schaal worden gebruikt. Het signaal dat door één van de grootste, andere leveranciers van magneetveldtherapie wordt gebruikt, is nog steeds gebaseerd op het destijds gepatenteerde breedbandsignaal van Professor Kafka uit 1998. De ontwikkeling heeft niet stilgestaan en het nieuwe signaal biedt veel meer variatie. Het nieuwe signaal van Professor Kafka is aanwezig in de Centropix Kloud en recent gepatenteerd.

De bandbreedte van de Kloud is van 0 tot 20.000 hz en de maximale sterkte benadert de 100 microtesla. Hiermee behoren zowel de bandbreedte als de sterkte tot de meest veelzijdige toepassingen op het gebied van magneetveldtherapie van dit moment. De signaalsterkte is aan te passen in 5 stappen waardoor er altijd een bij de situatie passende versterking kan worden toegepast. Meer is niet altijd beter.

Het nieuwste door hem ontwikkelde signaal brengt op zeer uitgebreide schaal een moleculaire activering teweeg. Louis Ignarro, winnaar van de nobelprijs in 1998 (geneeskunde en fysiologie), deed de opzienbarende ontdekking dat magneetveldtherapie een biochemische reactie in het lichaam teweeg kon brengen, namelijk het verhogen van Stikstofmonoxide (NO) in het bloed. Het verhogen hiervan kan er voor zorgen dat het transporterend vermogen van het bloed toeneemt. Dit geldt voor de aanvoer van zuurstof naar spieren, cellen, organen etc, maar ook voor de afvoer van afvalstoffen.

Dit ondersteunt het zelfgenezend vermogen van het lichaam in belangrijke mate.

Het nieuwste en recent gepatenteerde signaal van de professor Kafka is uniek beschikbaar in de Centropix Kloud.

Centropix Kloud: 5 programma’s en te bedienen met app

De Centropix Kloud beschikt over 5 verschillende programma’s met elk een eigen speerpunt.

  1. Relax: draagt bij aan meer rust en een betere nachtrust. Essentieel voor regeneratie en herstel.
  2. Balance: draagt bij aan een betere in- en externe balans. Ook ideaal voor de verbinding tussen ruiter en paard.
  3. Energize: draagt bij aan meer energie, kracht en souplesse en een betere voeding van spieren, organen en andere structuren in het lichaam.
  4. Synchronize: synchroniseert het interne systeem en is het ideale programma om kennis te maken met magneetveldtherapie.
  5. Transform: het programma dat bijdraagt aan het afvoeren van afvalstoffen (na inspanning), pijnreductie en wondherstel. Met name met dit programma hebben wij al opzienbarende ervaringen van gebruikers mogen optekenen.

Centropix app

De Centropix Kloud is zowel te bedienen op de mat zelf als met de (gratis) app.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *